- Mijn specialisaties

Behandelingen en specialisaties

Als gediplomeerd medisch pedicure ben ik allround in het uitoefenen van mijn beroep. Ik kan u daarom onderstaande behandelingen en specialisaties aanbieden in mijn praktijk.

Nagelreparatie

Dit is een techniek waarbij de nagel gedeeltelijk of volledig wordt vervangen door een kunstnagel. Een uitkomst voor de correctie van schimmelnagels en trauma nagels. 

Nagelbeugel plaatsen

De nagelbeugel wordt toegepast bij ingroeiende nagels. De beugel wordt op maat gemaakt en zorgt ervoor dat de nagel rechter en vlakker op het nagelbed gaat groeien. 

Overige behandelingen

Naast de pedicurebehandelingen kunt u bij mij ook terecht voor een massage bij rug-nek en schouderklachten, manicure behandeling, voetmassage, gelpolish/gellak of het lakken van nagels en diverse verkoopproducten o.a. permsal magnesium, wandelwol, voetcreme etc. 

De salon

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!